Säännöt

Viikon koirakuva-haaste ilmestyy tiistaisin. Osallistumisaikaa on viikko. Jokainen osallistuu haasteeseen omassa blogissaan, yhdellä tai useammalla kuvalla. Kuvien tulee olla itseotettuja.

Aiheiden tulkinta on vapaa. Viikon koirakuvassa ei kilpailla kuvien paremmuudesta, vaan kerätään yhteen koiramaisia otoksia saman otsikon alle. Jokainen voi käydä katsomassa ja kommentoimassa toisten ottamia kuvia, hyvässä hengessä.

Kun ilmottaudut mukaan haasteeseen, muistathan staattisen linkin. Staattinen linkki tarkoittaa käytännössä sitä, että sivulla ei näy kuin haaste-postaus kommentteineen. Linkin saat helpoiten painamalla haaste-kirjoituksesi otsikkoa ja kopioimalla osoitepalkista linkin, jonka sitten ilmoitat osallistuessasi avoimeen haasteeseen. Näin kaikki kiinnostuneet löytävät blogistasi haasteen helposti.


Linkittäminen

Jos haluat linkittää Viikon Koirakuvan omille sivuillesi, voit ottaa mukaasi nappimme. Napin on tehnyt Blue ja tässä hänen sivuiltaan osittain kopioitu ohje valmiin napin kopioimiseksi.


"Laita kursori napin vasemmalla tai oikealle puolelle, paina hiiren vasenta korvaa ja pidä se alhalla, vie kursori napin yli ja "maalaa" nappi. Joskus se ei onnistu heti, mutta jatka maalaamista edes takaisin, niin kyllä se jossain vaiheessa nappaa. Kopioi.

Vie maalattu nappi avattuun laatikkoon ja liitä se siihen sellaisenaan. Ei tarvitse vaihtaa koodinäkymää. Napin koodi seuraa mukana, se on ikään kuin napin sisällä. Älä unohda TALLENTAA !"