HAASTE SULJETTU!

Viikon Koirakuva jää kesän kynnyksellä tauolle ja suuntaa katseen kohti tulevaisuutta. Mitä teillä on suunnitelmissa vaikka tulevalle kesälle? Lomailua, matkailua? Vai oletko tehnyt jo kauaskantoisempia suunnitelmia? Millaiselta tulevaisuus näyttää? Mitä odotat tulevaisuudelta?

 

Viikon Koirakuva lomailee koko kesän ja palaa haasteen pariin elokuun alussa. Jos joku innokas haluaa ilmottautua kesälomittajaksi, voi laittaa viestiä meille.

Haluamme Viikon Koirakuvan ja Koirakuvahaasteen puolesta kiittää alusta asti mukana olleita, aktiivisia osallistujia, erityisesti Ruusua ja Roosaa, sekä Topi-koiraa Hymy Sen verran voi halutessaan vielä kurkata menneisyyteen, että käy katselemassa em. blogeista vanhoja haastekuvia, tai Hirmujen ja Jaden vanhasta blogista.

Kesän aikana mielellämme otamme vastaan ideoita haasteen parantamiseksi/uudistamiseksi, sekä tietysti haaste-aiheita kaivataan aina lisää. Kaikenlainen palaute on tervetullutta! Hymy Palutetta ja ideoita voi jättää tänne tai suoraan haasteen pitäjille.

Uusia, innokkaita modejakin kaivattaisiin koirakuvatiimiin!!! 

 

1243278038_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toivotamme koko haastejengille iloista, lämmintä kesää koiramaisissa merkeissä! Muistakaa pitää kamerat mukana kesäriennoissa Cool

 

T. Elina ja Paula